Samenwerkingen

Ontdek op deze pagina onze samenwerkingen! Houd je ook van edelstenen en de natuur en wil je ook graag samenwerken? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! 🍃

Shop Zenvya bij

Naturalis

Samen delen we met Naturalis de liefde voor de natuur! Naturalis is een onderzoekscentrum omtrent biodiversiteit en het behoud daarvan.

Daarnaast is Naturalis de enige plek in Nederland, waar edelstenen officieel op echtheid getest kunnen worden.

Ontdek een deel van onze collectie bij Naturalis te Leiden!

Sieraden ontworpen voor

Tabitha

In 2021 mocht Zenvya een ketting ontwerpen voor de Nederlandse zangeres Tabitha. Deze heeft ze tijdens haar eerste zwangerschap gekregen. Toen ze zwanger werd van haar tweede kindje, hebben we een bijpassende ketting ontworpen, zodat beide edelsteen kettingen symbool staan voor haar kindjes.

Shop Zenvya bij

Museon Omniversum

Museon Omniversum zet zich net als Naturalis in voor de liefde van de natuur. Sinds augustus 2023 is Zenvya daar ook te koop in de museumwinkel! Ontdek de Zenvya collectie in Den Haag!

Samenwerking met

Anouk (Palmsets)

Hoogsensitivteit is een kracht, die een deel van de bevolking heeft. Hier wordt wetenschappelijk steeds meer voor bewezen. Eigenerasse Pien en Anouk delen deze kracht. Samen met Anouk hebben we een leuke winactie gegeven. Zie Anouk hier met de Gold Plated Labradoriet sieradenset.

Contactformulier